Maskinudlejning Aarhus

JM Trykluft Aarhus

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.30
Tirsdag: 06.30 – 16.30
Onsdag: 06.30 – 16.30
Torsdag: 06.30 – 16.30
Fredag: 06.30 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Aarhus

I Aarhus er JM Trykluft | Loxam dit foretrukne valg, når det kommer til leje af maskiner og udstyr. Uanset om du er en erfaren entreprenør, en dygtig håndværker, eller en dedikeret gør-det-selv person, finder du, hvad du har brug for hos os. Med over 30.000 maskinenheder fordelt over hele Danmark, og vores netværk af 9 JM Trykluft | Loxam afdelinger – del af en større familie på 37 afdelinger landet over – står vi klar til at assistere med dit projekt. Vi tilbyder både afhentning og levering til din lokation for at gøre dit projekt så smidigt som muligt. Kontakt os i Aarhus på 86 28 25 11 for maskinudlejning.

 

Leje af maskiner i Aarhus

JM Trykluft | Loxam Aarhus byder på et stort udvalg af maskinudlejning gennem der dækker alle tænkelige behov for entreprenører, håndværkere, og gør-det-selv entusiaster i området. Vores sortiment omfatter alt fra minigravere og lifte til dumpere og generatorer, alle serviceret og klargjort til brug. Vores team af eksperter er altid klar til at tilbyde rådgivning, så dine projekter fuldføres effektivt og til tiden.

 

Liftudlejning i Aarhus

Er behovet for at nå de højere luftlag opstået?  JM Trykluft | Loxam Aarhus har et bredt udvalg af lifte, perfekt for alle fra professionelle til gør-det-selv entusiaster. Vores liftudlejning består af alt fra bomlifte, saxlifte, trailerlifte, søjlelifte alle designet for at sikre enkel betjening og pålidelighed i alle situationer.

 

Minigraver leje i Aarhus

JM Trykluft | Loxam i Aarhus tilbyder minigraver leje i hele Aarhus området. Vi har et stort sortiment af minigravere til alle typer af opgaver. Både professionelle og private gør-det-selv personer har mulighed for at leje en minigraver til sit projekt hos JM Trykluft | Loxam i Aarhus. Vi har minigravere i størrelsen 1 ton til 8,5 ton, så der både er til små projekter og større projekter på en byggeplads. Når du lejer en minigraver hos os, kan du være sikker på at få en maskine i den bedste kvalitet. Vi tilbyder selvfølgelig også weekend leje af minigravere til f.eks. private gør-det-selv typer.

 

Leje af pumper og generatorer i Aarhus

Står du med et akut problem og skal pumpe vand væk under eller efter en stor oversvømmelse. Så kan du leje en pumpe og generator hos JM Trykluft | Loxam i Aarhus. Vi udlejer pumper og generatorer i hele Aarhus og nærområdet. Du kan afhente pumpen eller generatoren i vores afdeling eller få dem leveret. Skal du leje pumpen eller generatoren udenfor vores åbningstider, så klarer vi også den opgave.