Our construction and total service offering lets us deliver projects in their entirety. We can lead projects all the way from the initial concept phase to long-term asset management, operations and maintenance
Our construction and total service offering lets us deliver projects in their entirety. We can lead projects all the way from the initial concept phase to long-term asset management, operations and maintenance

Vores materiel


Afdelinger


Du kender os

Vi har altid din ryg

De fleste vil nok sige, at vi er i udlejningsbranchen. Men problemløsning er omdrejningspunktet i vores forretning. Med et hav af materielenheder på lager har vi altid det, du skal bruge. Men det vigtigste er, at vi altid har din ryg.

Vi finder løsningerne, så du kan finde roen. Det er dét, vi står op for hver morgen. Dét, som giver brændstof til vores motor. For det er sådan, vi vil have, at du kender os.

Vi Leverer Driftssikkerhed

Driftssikkerhed og kvalitet er kernen i vores forretning. Vi leverer nye, nøje servicerede og eftersynede maskiner.

Vi Er Tilgængelig 24/7

Opstår der problemer eller nedbrud på din maskine uden for normal arbejdstid, kan du kontakte os på vores telefoner 24/7.

Formand på en byggeplads

Nyheder

Nyheder


Få en konto

Bliv kunde hos JM Trykluft

Vi ønsker at gøre det nemt at leje entreprenørmateriel hos os! Derfor kan du her udefylde vores kundeoprettelsesform og indsende digitalt.

Kontooprettelse er kun mulig med et aktivt CVR-nummer, men vi udlejer gerne til private mod betaling af depositum. Ring og hør nærmere.

giver håndtryk på en byggeplads

Maskinudlejning

Case Studies


JM Trykluft | Loxam: Din foretrukne partner inden for maskinudlejning, materieludlejning, liftudlejning og minigraver leje i Jylland

Hos JM Trykluft | Loxam tilbyder vi en bred vifte af løsninger inden for maskinudlejning og materieludlejning til både private og erhvervskunder over hele Jylland. Med strategisk placerede lokationer i Aarhus, Horsens, Silkeborg, Randers, Holstebro, Kolding, Billund, Vejle, og Skjern, sikrer vi, at du nemt og hurtigt kan få adgang til det nødvendige udstyr, uanset hvor dit projekt befinder sig.

 

Udlejning af minigravere og meget mere

Vi specialiserer os i udlejning af minigravere, der er ideelle til en række opgaver inden for byggeri og anlægsarbejde. Vores minigravere er fra førende producenter og er kendte for deres pålidelighed og effektivitet. Uanset om du skal grave fundamenter, anlægge haver eller udføre andet jordarbejde, har JM Trykluft | Loxam den perfekte minigraver til dit projekt.

 

Fleksibel liftudlejning for alle højder

Vores liftudlejningstjenester omfatter en bred palette af lifte, herunder saxlifte, bomlifte og trailerlifte, der passer til enhver opgave, hvor du skal arbejde i højden. Fra konstruktion og vedligeholdelse til installationer – vores lifte sikrer, at du kan udføre dit arbejde sikkert og effektivt. Med JM Trykluft | Loxam kan du forvente moderne og velholdte lifte, der opfylder alle sikkerhedskrav.

 

Alt i maskinudlejning til dit behov

Udover minigravere og lifte tilbyder vi også en omfattende flåde af andre maskiner og udstyr til leje. Dette inkluderer alt fra pumper, skurvogne og generatorer, som alle er tilgængelige gennem vores omfattende netværk af afdelinger. Vores udstyr er ideelt til en lang række industrier, herunder bygge- og anlægsbranchen, eventsektoren og mange andre.

 

Personlig service og professionel rådgivning

Vores team af dedikerede eksperter er klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr til dit projekt. Vi forstår vigtigheden af at have det rette værktøj og tilbyder derfor personlig service og rådgivning, så du får mest muligt ud af din lejeperiode. Vi sætter en ære i at yde en service, der går ud over det sædvanlige, og som sikrer, at dine projekter bliver en succes.

 

Besøg en af vores lokationer i Jylland

Uanset om du har brug for at leje en minigraver til et weekendprojekt eller en lift til et stort kommercielt byggeri, har JM Trykluft | Loxam det nødvendige udstyr til rådighed. Besøg en af vores lokationer i Jylland, og lad os vise dig, hvordan vi kan hjælpe med at løfte dit næste projekt til nye højder med vores pålidelige og effektive maskinudlejningstjenester.

Vælg JM Trykluft | Loxam for pålidelig maskinudlejning, materieludlejning, liftudlejning og minigraver leje i Jylland – din succes er vores prioritet.