Maskinudlejning Skjern

JM Trykluft Skjern

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Skjern

Skjern JM Trykluft | Loxam er din betroede partner for maskinudlejning, uanset om du er en professionel i branchen eller en ivrig gør-det-selv’er. Med et udvalg, der rummer mere end 30.000 maskinenheder landet over, og støttet af 9 JM Trykluft | Loxam afdelinger plus 37 Loxam afdelinger i Danmark, er vi altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder bekvemme løsninger som enten afhentning eller levering til din placering. Kontakt os i Skjern på 97 35 25 11 for alle dine maskinudlejningsbehov.

 

Leje af maskiner i Skjern

Skal du leje maskiner i Skjern eller nærområdet? Så står vi klar JM Trykluft | Loxam Skjern med kvalitetsmaskiner, som både professionelle og private kan leje. Vi tilbyder et stort og bredt udvalg af materiel og maskiner til udlejning i Skjern. Hos os kan du bl.a. leje minigravere, lifte, dumpere, jordlopper, pladevibratorer, pumper, generatorer, skurvogne og meget andet. Vores afdeling i Skjern udlejer maskiner i topkvalitet, alle sammen serviceret efter bogen og de er selvfølgelig testet inden din leje. Vores mange specialister står klar til at hjælpe og vejlede dig i maskinerne inden udlejning.

 

Liftudlejning i Skjern

Har du en opgave i højden, og mangler en lift for at løse opgaven? Så står vi klar i JM Trykluft | Loxam Skjern med fagfolk, som kan hjælpe dig i gang med din lift leje. Vi udlejer både til professionelle og private gør-det-selv personer. Vi har et stort sortiment af lifte til udlejning, som yderst driftssikre og nemme at opsætte og betjene. Vores store sortiment af liftudlejning består af bomlifte, saxlifte, liftvogne, trailerlifte og søjlelifte.

 

Minigraver leje i Skjern

Hos JM Trykluft | Loxam Skjern tilbyder vi minigraver leje i Skjern og nærområdet. Vi har et stort sortiment af minigravere til alle typer af opgaver, store som små. Både professionelle og gør-det-selv personer har mulighed for at leje en minigraver til sit projekt hos JM Trykluft | Loxam Skjern. Vi har minigravere i størrelsen 1 ton og op til 8,5 ton, så der både er til de små haveprojekter og større projekter på en byggeplads. Når du lejer en minigraver hos vores udlejere, kan du være sikker på at få en maskine, som er driftssikker og serviceret. Vi tilbyder også weekend leje af minigravere til f.eks. private..

 

Leje af pumper og generatorer i Skjern

Står du midt i et akut oversvømmelsesproblem og skal pumpe vand væk under eller efter en stor oversvømmelse. Så kan du leje pumper og generatorer hos JM Trykluft | Loxam i Skjern. Vi udlejer pumper og generatorer i Skjern og nærområdet. Du kan enten afhente pumpen eller generatoren i vores afdeling, eller få den leveret direkte til din opgave af vores lastbiler. Skal du leje pumpen eller generatoren udenfor vores åbningstider, så klarer vi selvfølgelig også den opgave.