Maskinudlejning Randers

JM Trykluft Randers

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Randers

Randers JM Trykluft | Loxam afdeling står klar til at forsyne både professionelle og private byggeprojekter med kvalitetsmaskiner og udstyr. Vores brede udvalg af over 30.000 maskiner garanterer, at vi kan opfylde alle dine behov. Med vores omfattende netværk af 9 JM Trykluft | Loxam afdelinger, samt 37 Loxam afdelinger i Danmark, er hjælpen aldrig langt væk. Vi tilbyder fleksible løsninger som afhentning eller levering, alt efter dit behov. For leje af maskiner i Randers, kontakt os på 70 22 05 11.

 

Leje af maskiner i Randers

Hos JM Trykluft | Loxam i Randers kan du leje maskiner til dit byggeprojekt. Vi har et bredt udvalg af maskiner til udlejning i Randers. Hos JM Trykluft | Loxam i Randers kan du leje minigravere, lifte, dumpere, jordlopper, pladevibratorer, generatorer, pumper, skurvogne og meget andet. Vores maskiner er i nok branchens bedste kvalitet. De er serviceret efter bogen og er testet inden udlejning til dit projekt. Vores maskinudlejnings eksperter står klar til at hjælpe og vejlede dig i alle maskinerne inden udlejning, så du kan være 100% sikker på, at du får udført dine opgaver.

 

Liftudlejning i Randers

Står du og mangler en lift til at komme op i højden? Hos JM Trykluft | Loxam i Randers tilbyder vi liftudlejning i Randers og nærområdet til både professionelle og private. I Randers har vi et stort udvalg af lift til udlejning, som er nemme at opsætte og betjene. Vores sortiment af liftudlejning består af store og små bomlifte, saxlifte, liftvogne, søjlelifte og trailerlifte.

 

Minigraver leje i Randers

JM Trykluft | Loxam i Randers tilbyder minigraver leje i Randers og nærområdet. Vores sortiment består af minigravere til alle typer opgaver, store og små. Professionelle og gør-det-selv personer har mulighed for at leje en minigraver til sit projekt hos JM Trykluft | Loxam i Randers. Vores minigravere er i størrelsen 1 ton og op til 8,5 ton. Så er der både til de små projekter og store anlægsprojekter på en byggeplads. Lejer du en minigraver hos os, kan du være sikker på at få en minigraver i den bedste kvalitet. Skal du bruge minigraveren i weekenden, så kan du leje og afhente den om fredagen og brugen den i weekenden.

 

Leje af pumper og generatorer i Randers

Står du midt i en akut oversvømmelse og skal bruge en pumpe til at pumpe vand væk? Så kan du leje pumper og generatorer hos JM Trykluft | Loxam i Randers. Vi udlejer alle typer pumper og generatorer til Randers og nærområdet. Du har mulighed for at afhente pumpen eller generatoren i vores afdeling, eller få den fragtet hurtigt til din opgave af vores lastbil. Står du og skal leje pumpen eller generatoren udenfor vores åbningstider, så klarer vi selvfølgelig også det.