Maskinudlejning Vejle

JM Trykluft Vejle

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Vejle

Vejle JM Trykluft | Loxam tilbyder en omfattende service for maskinudlejning, ideel for både professionelle entreprenører og dedikerede gør-det-selv byggere. Med over 30.000 enheder at vælge imellem og understøttet af et netværk af 9 JM Trykluft | Loxam afdelinger samt 37 Loxam afdelinger i Danmark, sikrer vi, at du har adgang til det udstyr, du behøver. Vælg mellem at afhente dit udstyr eller få det leveret direkte til dit projektsted. For assistance i Vejle, ring 75 85 25 11.

 

Leje af maskiner i Vejle

JM Trykluft | Loxam Vejle tilbyder leje af maskiner i Vejle og nærområdet. Vores udvalg er bredt, og vi udlejer alt fra minigravere, lifte, dumpere, jordlopper, pladevibratorer, pumper, generatorer, skurvogne og meget andet. Alle vores maskiner og materiel er i super god kvalitet, selvfølgelig serviceret efter bogen og endda testet inden udlejning. Er du i tvivl om, hvilken maskine der passer til din opgave, så står vores eksperter klar til at hjælpe og vejlede dig i maskinerne inden udlejning. Så er du sikker på, at du får udført dine opgaver til tiden.

 

Liftudlejning i Vejle

Har du brug for en lift til en opgave i højden? Det kan vores udlejere klare i vores Vejle afdeling. Hos JM Trykluft | Loxam tilbyder vi liftudlejning i Vejle og nærområdet til professionelle og private. Vi har et stort og bredt sortiment af lifte til udlejning. Vores sortiment af liftudlejning består af bomlifte, saxlifte, liftvogne, trailerlifte og søjlelifte.

 

Minigraver leje i Vejle

JM Trykluft | Loxam tilbyder selvfølgelig minigraver leje i Horsens. Vi har et omfattende sortiment af minigravere til alle typer af opgaver, store som små. Både professionelle og private gør-det-selv personer har mulighed for at leje en minigraver til sit projekt hos JM Trykluft | Loxam. Vi har minigravere i størrelsen 1 ton og op til 8,5 ton, så der både er til de små projekter og større projekter på en byggeplads. Når du lejer en minigraver hos os, kan du være sikker på at få en maskine i top kvalitet. Vi tilbyder også weekend leje af minigravere til f.eks. private gør-det-selv typer.

 

Leje af pumper og generatorer i Vejle

Har du et akut problem og skal pumpe vand væk under eller efter en oversvømmelse? Så kan du hos os leje pumper og generatorer i JM Trykluft | Loxam Vejle. Vi udlejer generatorer og pumper i Vejle og nærområdet. Du kan afhente pumpen eller generatoren i vores afdeling Vejle afdeling, eller få den leveret direkte til din opgave af vores lastbil. Har du brug for pumpen eller generatoren udenfor vores åbningstider, så klarer vi selvfølgelig også den opgave.