Maskinudlejning Silkeborg

JM Trykluft Silkeborg

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Silkeborg

Silkeborgs JM Trykluft | Loxam afdeling er din partner for leje af maskiner og udstyr til både professionelle og hobbyprojekter. Vores imponerende udvalg på over 30.000 enheder sikrer, at du finder præcis, hvad dit projekt kræver. Som en del af et netværk med 9 lokale afdelinger og i samarbejde med Loxam’s 37 danske afdelinger, er vi altid i nærheden for at hjælpe. Vi tilbyder både afhentning direkte fra vores afdeling eller bekvem levering til din adresse. Ring til os i Silkeborg på 88 81 88 19 for professionel maskinudlejning.

 

Leje af maskiner i Silkeborg

I hjertet af Silkeborg finder du JM Trykluft | Loxam, hvor vi tilbyder et alsidigt udvalg af maskinudlejning til professionelle byggeprojekter, håndværksmæssige opgaver, og de engagerede gør-det-selv personer. Vores sortiment inkluderer en bred vifte af maskiner så som minigravere, gravemaskiner, dumpere, læssere, pladevibratorer, jordlopper, lifte og meget mere. Alle maskiner er nøje udvalgt, serviceret, og klar til at bidrage til dit projekts succes.

 

Liftudlejning i Silkeborg

Når arbejdet kræver, at du skal op i højden, står JM Trykluft | Loxam i Silkeborg klar med en omfattende flåde af lifte. Vores sortiment spænder over bomlifte, saxlifte, og trailerlifte, designet for sikker og problemfri betjening. Uanset om du er en professionel på udkig efter den rette løsning til et komplekst projekt, eller en privatperson, der skal i gang med en gør-det-selv opgave, har vi det, du skal bruge for at nå til tops. Vores sortiment af liftudlejning består af bomlifte, saxlifte, liftvogne, trailerlifte og søjlelifte.

 

Minigraver leje i Silkeborg

Skal du i gang med et projekt, der kræver udgravning? JM Trykluft | Loxam i Silkeborg har et omfattende udvalg af minigravere, der dækker ethvert behov. Både professionelle og private har mulighed for at leje en minigraver til projektet hos JM Trykluft | Loxam Silkeborg. Vi har kraftulde minigravere i størrelsen 1 ton og helt op til 8,5 ton, så der både er til de mindre projekter og større projekter. Når du lejer en minigraver hos os, kan du være sikker på at få en maskine i professionel kvalitet. Hos os kan du også leje maskinen til weekenden, det kræver bare at du afhenter om fredagen inden lukketid.

 

Leje af pumper og generatorer i Silkeborg

Står du med en akut situation i Silkeborg og skal pumpe vand væk under eller efter en oversvømmelse, så kan du leje pumper og generatorer hos JM Trykluft | Loxam i Silkeborg. Vi udlejer pumper og generatorer i Silkeborg og nærområdet, med mulighed for både afhentning i vores lokale afdeling eller levering direkte til dig, sikrer vi, at du har adgang til kritisk udstyr, når du mest har brug for det, dag eller nat.