Maskinudlejning Holstebro

JM Trykluft Holstebro

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Holstebro

I Holstebro tilbyder JM Trykluft | Loxam en omfattende service inden for udlejning af maskiner og udstyr, skræddersyet til både professionelle og gør-det-selv entusiaster. Med vores store udvalg af maskiner, der tæller mere end 30.000 enheder over hele landet, og en stærk tilstedeværelse via vores 9 JM Trykluft | Loxam afdelinger og 37 Loxam afdelinger, er vi altid klar til at møde dine behov. Vi tilbyder praktiske muligheder for både afhentning og levering. Ring til os i Holstebro på 70 23 25 11 for at arrangere din maskinudlejning.

 

Leje af maskiner i Holstebro

I Holstebro tilbyder JM Trykluft | Loxam en bred palette af maskinudlejning til professionelle og private. Hos JM Trykluft | Loxam os kan du leje minigravere, lifte, dumpere, jordlopper, pladevibratorer, pumper, generatorer, skurvogne og meget andet. Vores maskiner Holstebro er i professionel kvalitet, serviceret efter bogen og er testet inden du får den til leje. Vores eksperter i Holstebro står klar til at vejlede og hjælpe dig med maskinerne inden udlejning. Hos os kan du leje maskiner i Holstebro og omegnen.

 

Liftudlejning i Holstebro

Har du et projekt i Holstebro, der kræver arbejde i højden? JM Trykluft | Loxam Holstebro har løsningen med et stort udvalg af lifte til udlejning. Vi har et stort sortiment af lifte, som er nemme at betjene og som er yderst driftssikre. Vores sortiment af liftudlejning består af saxlifte, bomlidte, liftvogne, trailerlifte og søjlelifte.

 

Minigraver leje i Holstebro

Hos JM Trykluft | Loxam i Holstebro kan du leje minigravere til afhentning eller levering i Horsens og omegnen. Vi har et stort udvalg af minigravere, store som små. Både erhverv og private personer har mulighed for at leje en minigraver hos JM Trykluft | Loxam i Holstebro. Vi har minigravere i størrelsen 1 ton og op til 8,5 ton til de små projekter i haven og op til de store anlægsprojekter på en byggeplads. Når du lejer en minigraver hos JM Trykluft | Loxam, er du sikker på at få en minigraver i top kvalitet. Skal du bruge en minigraver i weekenden? Så kan du selvfølgelig også leje den hos os, du skal bare afhente den om fredagen.

 

Leje af pumper og generatorer i Holstebro

Har du et akut problem med oversvømmelse? Så kan du leje en pumpe og generator hos os i JM Trykluft | Loxam. Vi har alt fra dykpumper til slampumper i alle størrelser. Du har mulighed for at afhente pumpen eller generatoren i vores afdeling, eller hurtigt få den fragtet til din opgave af vores lastbil. Står du også skal leje pumpen eller generatoren udenfor vores normale åbningstider, så klarer vi selvfølgelig også den opgave.