Maskinudlejning Billund

JM Trykluft Billund

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

24. juni - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 07.00 – 16.00
Tirsdag: 07.00 – 16.00
Onsdag: 07.00 – 16.00
Torsdag: 07.00 – 16.00
Fredag: 07.00 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Billund

I Billund står JM Trykluft | Loxam klar til at levere topkvalitets maskinudlejning til både erhvervsfolk og private. Vores brede udvalg på over 30.000 enheder sikrer, at vi kan dække ethvert projekt. Som en integreret del af et landsdækkende netværk på 9 JM Trykluft | Loxam afdelinger og i samarbejde med 37 Loxam afdelinger, er vi din go-to for alle udlejningsbehov. Vi tilbyder bekvem afhentning eller levering. Ring til os i Billund på 75 55 25 11 for at arrangere din leje.

 

Leje af maskiner i Billund

Hos JM Trykluft | Loxam i Billund har vi udlejning er maskiner i topkvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af maskiner og materiel til leje i Billund og omegnen. I vores afdeling i Billund kan du leje minigravere, lifte, dumpere, jordlopper, pladevibratorer, pumper, generatorer, skurvogne og meget andet. Alle vores maskiner er i god professionel kvalitet og serviceret efter bogen. Vores eksperter står klar i JM Trykluft | Loxam for at hjælpe vejlede dig i maskinerne inden udlejning.

 

Liftudlejning i Billund

Har du brug for en lift til at komme op i højden? Hos JM Trykluft | Loxam er vi specialister i liftudlejning i Billund og de omkringliggende områder, til både professionelle brugere og gør-det-selv entusiaster. Vi har et bredt sortiment af professionelle lifte til udlejning, som er nemme at betjene. Vores sortiment af liftudlejning består af bomlifte, saxlifte, liftvogne, trailerlifte og søjlelifte.

 

Minigraver leje i Billund

Hos JM Trykluft | Loxam Billund kan du selvfølgelig leje minigravere til alle typer opgaver. Vores minigravere kan klare både små projekter i haven og store anlægsprojekter. Både professionelle og private gør-det-selv personer har mulighed for at leje en minigraver til sit projekt hos JM Trykluft | Loxam. Vi har minigravere i størrelsen 1 ton og op til 8,5 ton. Når du lejer en minigraver hos os, er du sikker på at få en maskine i den bedste professionelle kvalitet. Vi tilbyder selvfølgelig også leje i weekend af minigravere.

 

Leje af pumper og generatorer i Billund

Er du havnet i et akut problem og skal pumpe vand væk under eller efter en stor oversvømmelse. Hos os kan du leje pumper og generatorer hos JM Trykluft | Loxam i Billund. Vi udlejer pumper og generatorer i Billund og omegnen. Du har mulighed for afhente pumpen eller generatoren i vores Billund afdeling, eller få den leveret til din opgave af en af vores mange lastbiler. Er du nødt til at leje pumpen eller generatoren udenfor vores normale åbningstider, så klarer vi selvfølgelig også det.