Formand på en byggeplads

Du kender os

Vi har altid din ryg

De fleste vil nok sige, at vi er i udlejningsbranchen. Men problemløsning er omdrejningspunktet i vores forretning. Med et hav af materielenheder på lager har vi altid det, du skal bruge. Men det vigtigste er, at vi altid har din ryg.

Vi leverer driftssikkerhed

Driftssikkerhed og kvalitet er kernen i vores forretning. Vi leverer nye, nøje servicerede og eftersynede maskiner, der sikrer maksimal effektivitet og pålidelighed.

Vi er tilgængelig 24/7

Opstår der problemer eller nedbrud på din maskine uden for normal arbejdstid, kan du kontakte os på vores telefoner 24/7.

Vi leverer til tiden

Vi leverer dag-til-dag og hvis det haster, så kan vi også levere samme dag - vi er her for at hjælpe dig.

JM Trykluft er en del af LOXAM familien

Tilbage i 2021 blev vi en del af LOXAM familien, som er Europas største materieludlejer - det er vi nu egentlig meget stolte af.

1.091

Afdelinger

30

Lande

600.000

Materielenheder

11.800

Medarbejdere

Du kender os

En aftale er en aftale

Vores ben er solidt plantet i jorden ude på byggepladsen. Vi ved, at dit arbejde er en dynamisk størrelse. Så ingen panik – når tingene pludselig ændrer sig, tilpasser vi os. Vi finder løsningerne, så du kan finde roen. Det er dét, vi står op for hver morgen. Dét, som giver brændstof til vores motor. For det er sådan, vi vil have, at du kender os.

Få en konto hos os

Vi ønsker at gøre det nemt at leje entreprenørmateriel hos os! Derfor kan du her udefylde vores kundeoprettelsesform og indsende digitalt.

Kontooprettelse er kun mulig med et aktivt CVR-nummer, men vi udlejer gerne til private mod betaling af depositum. Ring og hør nærmere.

Seneste nyt

Seneste nyt


9

Afdelinger

8000

Materielenheder

70

Medarbejdere

Post a Comment