Maskinudlejning Horsens

JM Trykluft Horsens

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.00
Tirsdag: 06.30 – 16.00
Onsdag: 06.30 – 16.00
Torsdag: 06.30 – 16.00
Fredag: 06.30 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Horsens

Hos JM Trykluft | Loxam i Horsens tilbyder vi maskinudlejning til både professionelle entreprenører og håndværkere, men også private gør-det-selv entusiaster. Vi har maskinerne og udstyret du skal bruge. Vi har et maskine sortiment på mere end 30.000 enheder i hele Danmark. Vi er 9 JM Trykluft | Loxam afdelinger og sammen med Loxam er vi 37 afdelinger i Danmark, som kan servicere dig med maskinudlejning.

Du har mulighed for at afhente din maskine hos os eller få den leveret til din byggeplads. Vi leverer selvfølgelig dag-til-dag.

Kontakt JM Trykluft | Loxam i Horsens på 75 60 13 66 for at leje maskiner i Horsens.

 

Leje af maskiner i Horsens

Hos JM Trykluft | Loxam kan du leje maskiner i Horsens og nærområdet. Vi tilbyder et bredt udvalg af maskiner til udlejning i Horsens. Hos os kan du leje minigravere, lifte, dumpere, jordlopper, pladevibratorer, pumper, generatorer, skurvogne og meget andet. Vores maskiner er i top kvalitet, serviceret efter bogen og er selvfølgelig testet inden udlejning. Vores eksperter står klar til at hjælpe vejlede dig i maskinerne inden udlejning, så du kan være sikker på, at du får udført dine opgaver til tiden.

 

Liftudlejning i Horsens

Har du brug for en lift til at komme op i højden? Den klarer vi. Hos JM Trykluft | Loxam tilbyder vi liftudlejning i Horsens og nærområdet til professionelle og private gør-det-selv entusiaster. Vi har et stort sortiment af lift til udlejning, som er nemme at betjene og yderst driftssikre. Vores sortiment liftudlejning består af bomlifte, saxlifte, liftvogne, trailerlifte og søjlelifte.

 

Minigraver leje i Horsens

JM Trykluft | Loxam tilbyder selvfølgelig minigraver leje i Horsens. Vi har et omfattende sortiment af minigravere til alle typer af opgaver, store som små. Både professionelle og private gør-det-selv personer har mulighed for at leje en minigraver til sit projekt hos JM Trykluft | Loxam. Vi har minigravere i størrelsen 1 ton og op til 8,5 ton, så der både er til de små projekter og større projekter på en byggeplads. Når du lejer en minigraver hos os, kan du være sikker på at få en maskine i top kvalitet. Vi tilbyder også weekend leje af minigravere til f.eks. private gør-det-selv typer.

 

Leje af pumper og generatorer i Horsens

Står du i et akut problem og skal pumpe vand væk under eller efter en oversvømmelse. Så kan du leje pumper og generatorer hos JM Trykluft | Loxam i Horsens. Vi udlejer pumper og generatorer i Horsens og nærområdet. Du kan både afhente pumpen eller generatoren i vores afdeling, eller få den leveret til din opgave af vores lastbil. Skal du leje pumpen eller generatoren udenfor vores åbningstider, så klarer vi selvfølgelig også den opgave.