Maskinudlejning Kolding

JM Trykluft Kolding

*Udkald ifm. udlevering af materiel udenfor normal åbningstid koster kr. 950,00 + timetakst

Sommer åbningstider

ikon der viser et ur

1. juli - 11. august

Man - Fre: 07-00 - 15.00

Normale åbningstider

ikon af et ur

Mandag: 06.30 – 16.30
Tirsdag: 06.30 – 16.30
Onsdag: 06.30 – 16.30
Torsdag: 06.30 – 16.30
Fredag: 06.30 – 15.00

Vores materiel

Vores materiel


Maskinudlejning i Kolding

Kolding JM Trykluft | Loxam afdeling er din pålidelige kilde til leje af maskiner og udstyr, tilpasset både fagfolk og entusiastiske gør-det-selv personer. Vores udvalg omfatter over 30.000 maskinenheder fordelt på hele Danmark, understøttet af vores netværk af 9 JM Trykluft | Loxam afdelinger og yderligere 37 Loxam lokationer. Vi tilbyder både afhentnings- og leveringsmuligheder for at imødekomme dine projektbehov. Kontakt Kolding afdelingen på 75 57 13 33 for professionel maskinudlejning.

 

Leje af maskiner i Kolding

Hos JM Trykluft | Loxam i Kolding har vi leje af maskiner til Kolding og omegnen. Hos os får du et bredt udvalg af maskiner til udlejning i Kolding. Du kan f.eks. leje minigravere, dumpere, lifte, jordlopper, pladevibratorer, pumper, generatorer, skurvogne og meget andet. Alle vores mange maskiner  er i top kvalitet, testet inden udlejning og serviceret. Kom ned til vores eksperter, som står klar til at hjælpe vejlede dig i maskinerne inden udlejning, så er du sikker på, at du får den rigtige maskine til opgaven.

 

Liftudlejning i Kolding

Står du med en opgave i højden? Så har vi lige det, som du har brug for – liftudlejning i Kolding. Hos JM Trykluft | Loxam Kolding har vi liftudlejning i Kolding og nærområdet til professionelle og private gør-det-selv entusiaster. Vores udvalg af lifte er stort og de er nemme at betjene og yderst driftssikre. Sortimentet i vores liftudlejning består af bomlifte, saxlifte, liftvogne, trailerlifte og søjlelifte.

 

Minigraver leje i Kolding

JM Trykluft | Loxam Kolding har minigraver leje i Kolding og omegnen. Vores sortiment af minigravere er stort og klarer alle typer af opgaver, små som store. VI Kolding udlejer vi minigravere i størrelsen 1 ton og op til 8,5 ton. Lejer du en minigraver hos os, kan du være sikker på at få en maskine i den bedste kvalitet. Skal du bruge minigraveren i weekenden, så kan du hente maskinen om fredagen og bruge den weekenden over.

 

Leje af pumper og generatorer i Kolding

Står du midt i en oversvømmelse og skal pumpe vand væk? Så kan du leje pumper og generatorer hos JM Trykluft | Loxam i Kolding. I Kolding udlejer vi pumper (dykpumper, slampumper, tørpumper) og generatorer i alle størrelser. Hos os kan du både afhente pumpen eller generatoren i vores Kolding afdeling, eller få den leveret. Skal du leje pumpen eller generatoren udenfor åbningstid, så klarer vi selvfølgelig også den opgave.