Materiel

GreenMech SAFE-trak – larvebånd

Leje erhverv
  • 2.240,00 kr. Ekskl. moms/dag*
Leje privat
2.937,00 kr. / Inkl. moms/forsikr./dag

Mange vil nok mene at en selvkørende flishugger skal være på hjul …
GreenMech SAFE-Track 16-19 på larvebånd er udviklet til brug i det mest vanskelige terræn eller til stejle skråninger som eksempelvis områder med blød bund eller tæt og ufremkommelig bevoksning. De to 25 cm. brede bælter muliggør en vandring for hvert bælte på 60 cm. – nok til at flishuggeren stadig står vandret på skråninger op til 35 grader eller til at øge sin frihøjde til 45 cm. hvis der skulle komme en forhindring i terrænet. Samtidig minimerer de bløde gummibælter vibrationer ved kørsel på hårdt underlag.
Kapaciteten for denne GreenMech SAFE-Track 16-29 er grene med en maks. diameter på 16 cm. Egenvægten er 1.400 kg. Flishuggerens transportbredde er i øvrigt kun 74 cm – praktisk hvis man har behov for at komme igennem eksempelvis en døråbning.
Alle GreenMech’s flishuggere har et unikt design der blandt andet tillader en praktisk indfødningshøjde og derved eliminerer de mest besværlige håndteringssituationer. Flishuggere fra GreenMech er udviklet og produceret i England til professionel anvendelse med et revolutionerende tallerken-knivsystem der udmærker sig ved at skære i stedet for at hugge.

Ikke på lager

Kat-klasse: 070-0071 Kategorier: ,

Specifikationer

Drivmiddel

Diesel

Max. Kap. Cm

Ø16