Materiel

LVT 6 Pionér

Leje erhverv
  • 300,00 kr. Ekskl. moms/dag*
Leje privat
393,00 kr. / Inkl. moms/forsikr./dag

En letvogn med det hele….
Sådan kan overskriften lyde for vores pionervogne til 6 personer. En pionérvogn er en mandskabsvogn der kan fungere uden tilslutning af strøm kloak og vand. Ideelt i indsatsområder hvor hyppig flytning kan forekomme og/eller hvor tilslutningsmuligheder er begrænsede eller ikke-forekommende.
Denne pionérvogn er en af de første modeller på markedet med nye hygiejneforhold: Udover det sædvanlige pionérudstyr som indbyggede vandtanke afløbstanke og gascentralvarme indeholder vognen solceller på taget til ladning af batterier LED-interiørbelysning med timerfunktion samt et nyt vandskyllende vakuumtoilet der kun forbruger 04 liter vand pr. skyl – og samtidig forbedrer hygiejnen.
Pionérvognene er opbygget efter samme funktionelle principper som vore andre letvogne: et stærkt varmgalvaniseret chassis vinylgulv samt isolerede sider af glasfiber. Desuden er en letvogn enkel og billig at transportere idet den blot kan tilkobles et almindeligt anhængertræk. Det giver maksimal mobilitet og fleksibilitet.

Ikke på lager

Kat-klasse: 062-0058 Kategorier: ,

Specifikationer

Bredde x længde meter

2,48 x 7,30

Kg

2600

Kommentar

6-mands pionér

Note

Pr. kalenderdag