Materiel

Varmekanon VAL6 (Sol)

Leje erhverv
  • 230,00 kr. Ekskl. moms/dag*
Leje privat
301,00 kr. / Inkl. moms/forsikr./dag

VAL6 varmekanon kan køre uafbrudt i ca. 15 timer på en fuld tank.
VAL6 er perfekt til både optøning opvarmning og tørring – om det er lagerlokaler maskiner byggepladser eller festtelte inden- eller udendørs tørring af beton maling og lak – VAL6 klarer opgaven! Den robuste konstruktion gør den let at anvende overalt både i forbindelse med professionelle opgaver og i privat regi.
BEMÆRK at ved gulve med gulvvarme SKAL der benyttes et reflekterende tæppe der skyder varmen væk fra gulvet da gulvvarmeslangerne kan tage skade af de infrarøde varmestrålinger!
Den varme der leveres via infrarøde varmekanoner bliver leveret uden varmetab. Strålevarmen opvarmer genstande i rummet eller på byggepladsen fordi den infrarøde varme vandrer mod køligere genstandes overflade hvorefter varmen gennemtrænger genstanden. De fleste kender det at efter en varm sommerdag kan terrassefliserne afgive varme selv lang tid efter solen er gået ned. Dette skyldes at solen har “lagret” infrarød varmestråling i fliserne som så afgiver varmen. De infrarøde varmekanoner fungerer på samme måde som solen. Den infrarøde stråling opvarmer ikke luften direkte men derimod personer gulve lofter osv. som derefter afgiver varme. Så mens vi med længsel venter på varme sommerdage kan vi varme os ved tanken om at solens strålevarme kun er en varmekanon væk…

Ikke på lager

Kat-klasse: 036-0030 Kategorier: ,

Specifikationer

Drivmiddel

230v/10 Amp./Diesel

Kcal. /time

32000

Kilowatt

38

Note

Pr. kal.dag