Fabriksnye pladevibratorer Husqvarna LH 700

Flere fabriksnye frem-/bak-pladevibratorer Husqvarna LH 700 diesel-drevet pladevibrator – pladevibratoren er fremragende til komprimering af mellemtykke til tykke lag af granulært jord, såsom sand, grus og silt. Den er velegnet til anvendelse på mindre områder, såsom parkeringspladser med videre.

Pladevibratorens høje hastighed, afbalanceret design og hydraulisk frem/bak kontrolsystem bidrager til let og præcis håndtering af hårde overflader eller komprimering på mindre områder. Den er nem at manøvrere. Dertil har en god førerkomfort, fordi den har afvibrerede og ergonomiske håndtag, der giver meget lav hånd/arm-vibration sammenlignet med konventionelle håndtag. Yderligere har pladevibratoren et standardløfteøje for kranløft, der er strategisk placeret for at holde maskinen i balance under løft. LH 700 er holdbar, ergonomisk og meget let at betjene. Leveres med ekstra pladebredde.

Pladevibratorens høje hastighed, afbalanceret design og hydraulisk frem/bak kontrolsystem bidrager til let og præcis håndtering af hårde overflader eller komprimering på mindre områder.

Related Posts

Post a Comment